viernes, 6 de abril de 2018

Descripció de controls i notes cursa


Benvolgudes i benvolguts
Com vam anunciar aquest any hem preparat una cursa diferent a les que havíem fet fins ara . Podríem dir que aquesta combina terreny mixt. És a dir, espai urbà, zones periurbanes i camp. Així tindreu una visió variada de la ciutat de Vilanova i la Geltrú.
Ara bé, cal que tingueu present doncs que haureu de transitar en molts moments  per dins la ciutat, el que vol dir travessar carrers i avingudes, respecteu les normes de circulació i trànsit i passeu pels passos condicionats als vianants.
També trobareu que el mapa està travessat per la via del tren. Està totalment prohibit circular per aquesta o travessar-la per qualsevol lloc que no siguin els passos senyalitzats al mapa (amb les dues línies paral·leles de color magenta).
No tenir en consideració aquestes normes suposa que estareu exclosos de la cursa i de la cobertura de l’assegurança en cas d’accident.

Hi ha un total de 27 balises, el terreny te poc desnivell i per tant, pot ser una cursa ràpida, per qui vulgui córrer, es clar.

El punt de trobada és el Pavelló de les Casernes.  Molt a prop hi ha l’aparcament de l’hospital, però no refieu massa. És mes fàcil aparcar a la zona industrial que queda més al nord. També hi ha un aparcament subterrani a la mateixa plaça on hi ha el pavelló però és de pagament.
A partir de les 8 del matí podeu passar pel punt de trobada a recollir la tarja de marcatge (una per equip). Si us plau, no us espereu a darrera hora per evitar cues.
Al pavelló hi ha lavabos que podreu fer servir. El tema dutxes ara per ara encara no ho tenim confirmat perquè hi ha partits.


La previsió meteorològica es decanta per què plourà, bé, ja ho veurem, però per si de cas porteu roba adequada. Només és pluja.


3 comentarios:

 1. Bona tarda
  Hi haurà fundes pels mapes?
  Fins diumenge!

  ResponderEliminar
 2. Bona nit,
  hem fet la cursa en categoria familiar i ens ha agradat molt. Ha estat molt be montada i amb la nena de 10 anys es podia arribar a totes les fites (almenys a les que nosaltres hem pogut fer).
  Nomès vull fer una reflexió sobre algo que succeeix sempre en aqueste curses: alguns equips acostumen a deixar els nens a estones perque un adult faci alguna/es fites sol i correns. No ho trobo correcte perque son curses familiars i aquests nens no estan participant com tal. A més els altres nens que si estan fent la cursa sense parar (encara que com es evident els adults tenim que afluixar de tant en tant per anar al seu ritme, per això es familiar) estan compentint contra adults sols normalment acostumats a còrrer, això no es just. En el meu cas, la meva nena de 10 anys no pot competir contra cap d'aquests adults si corren sols, això la desanima i li treuen les ganes de tornar a participar.
  Es nomes una reflexió perque tots hi pensem, crec que en categoria familiar s'ha de deixar una mica de banda tanta competitivitat i premiar més l'esforç dels nens

  ResponderEliminar
 3. Totalment d acord. Jo també vaig veure el mateix.

  ResponderEliminar